Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι Γιατροί του Κόσμου επισκέπτονται τη Σάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου από 28 έως 30 Μαρτίου.

Στη Σάμο θα βρεθούν οι Γιατροί του Κόσμου από την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, ως το Σάββατο, 30 Μαρτίου, υλοποιώντας το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους», με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά, με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό.

Οι μονάδες θα επισκεφθούν την Πέμπτη, από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, το Αγροτικό ιατρείο Μαραθοκάμπου με ειδικότητες Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με ειδικότητες Παιδιάτρου και Γυναικολόγου.

Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, από τις 9.30 το πρωί ως τις 14.30, θα βρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μυτιληνιών με ειδικότητες Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και στο Αγροτικό Ιατρείο στη Χώρα με ειδικότητες παιδιάτρου και γυναικολόγου.

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, από τις 9.30 ως τις 14.30, οι μονάδες θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καπετάν Λαχανά» στο Άνω Βαθύ, με ειδικότητες, Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου και στο Δημοτικό σχολείο Σπαθαραίων με ειδικότητες Παιδιάτρου και Γυναικολόγου.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.