Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Μείωση δημοτικών τελών στο Ναύπλιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων ο δήμος.

Το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης, αναλογιζόμενο τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Η απαλλαγή αφορά τα άτομα με αναπηρίες, τους τρίτεκνους και πολύτεκνους του δήμου καθώς όλους τους νέους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του δήμου Ναυπλίου.

Η απόφαση του δήμου αναμένεται να ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται και να μην επαρκούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

«Θέλουμε ένα δήμο ζωντανό και είμαστε υποχρεωμένοι, ως δημοτική αρχή, να βρούμε λύσεις. Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα και μέσα από αυτήν να στηρίξουμε την αγορά, να τονώνουμε την κίνηση, να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη και να αμβλύνουμε την ανεργία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Δίνουμε κίνητρα στους νέους επαγγελματίες να τολμήσουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο μας. Στεκόμαστε δίπλα στην τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια, που αποτελεί στολίδι που κοσμεί τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας. Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις που αδυνατούν οι περισσότερες ν' αντεπεξέλθουν και είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα τους. Με την απόφαση αυτή ο δήμος θα συμβάλει ώστε να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και ανακούφιση σ' αυτούς τους ανθρώπους» σημείωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.