Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κρητικοί φοιτητές στην Αθήνα στερούνται τα απαραίτητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σήμα κινδύνου για τη λειτουργία της Κρητικής Εστίας αλλά και για αρκετούς φοιτητές του νησιού που σπουδάζουν στην Αθήνα και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους εκπέμπει η διοίκηση του Συλλόγου Οικότροφων Κρητικής Εστίας ζητώντας την στήριξη της Κρήτης.

Οι φοιτητές του Συλλόγου ζητούν βοήθεια από την Κρήτη καλώντας τους φορείς να προσφέρουν ό,τι μπορούν σημειώνοντας ότι οι Κρητικοί είναι πάντα ενωμένοι στα δύσκολα. Στο κάλεσμα τους ήδη ανταποκρίθηκε το δημοτικό σχολείο Ζωνιανών με τους μικρούς μαθητές να συγκεντρώνουν και να αποστέλλουν 80 κιλά ελαιόλαδο στην Εστία.

Όπως τονίζεται σε επιστολή που κοινοποιήθηκε σε φορείς και συλλογικότητες τους νησιού αυτή τη στιγμή η Εστία αντιμετωπίζει λειτουργικό πρόβλημα ενώ αρκετοί από τους 120 φοιτητές που διαμένουν εκεί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Όπως περιγράφεται στην επιστολή υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν χρήματα ούτε για τα απολύτως απαραίτητα ενώ χρωστούν ενοίκια στην εστία κινδυνεύοντας να χάσουν τα δωμάτια τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.