Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πιθανό κρούσμα φυματίωσης σε κέντρο κράτησης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανάστατοι είναι κάτοικοι, αστυνομικοί και φορείς της Ξάνθης με την είδηση ότι εντοπίστηκε πιθανό κρούσμα φυματίωσης σε φρουρό στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Ξάνθης, αστυνομικός που υπηρετεί ως φρουρός στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, βρισκόταν σε απομόνωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με πιθανή διάγνωση φυματίωσης. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στην Καβάλα για περαιτέρω εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται εντός 40 ημερών.

«Η Συνδικαλιστική κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης», αναφέρουν οι ένστολοι μέσω ανακοίνωσης, «από τον Αύγουστο, όταν κάποιοι αποφάσισαν οι σχολές μας να γίνουν ‘φυλακές’ πέραν των αντιρρήσεων που γνωστοποίησε με διάφορα έγγραφα, είχε επισημάνει και τον κίνδυνο λόγω των υγειονομικών ελλείψεων (Αριθμ.Πρωτ 753/08-08-2012) να εκτεθούν οι συνάδελφοι μας σε διάφορες ασθένειες. Δυστυχώς πέντε μήνες μετά (που θα έπρεπε να είχαν βελτιωθεί οι συνθήκες υγιεινής) επαληθευτήκαμε».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.