Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Real Fm στηρίζουν άπορους-άστεγους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο REAL FM σε μία κοινή πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης και δράσης για την κοινωνία, συγκεντρώνουν τρόφιμα για να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου Φίλων των Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, που στηρίζει καθημερινά 400 ελληνικές άπορες οικογένειες στην περιοχή της Αθήνας.

Την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 11.00 έως τις 15.00, έξω από τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Πατησίων 60, οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να συνεισφέρουν φέρνοντας τα είδη πρώτης ανάγκης. Ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο ζάχαρη, ρύζι, όσπρια. Κάθε προσφορά είναι σημαντική ακόμα και η πιο μικρή συμμετοχή.

Παράλληλα, γυναίκες του Συλλόγου θα στήσουν μικρό bazaar με μικροαντικείμενα και δώρα που έχουν κατασκευαστεί από άπορες γυναίκες του Συλλόγου και από τους σπουδαστές των τομέων Art & Design και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με την επιμέλεια της Σίσσυς Φειδά, και τα οποία διέθεσαν με την αγάπη τους στο σύλλογο για να τα πουλήσει.

Τα έσοδα από το bazzar, ο Σύλλογος θα τα διαθέσει και πάλι για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άπορους και άστεγους. Η δράση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

«Ας στηρίζουμε όλοι τη ΔΡΑΣΗ και προσφέρουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έλα μαζί μας!», είναι το σύνθημα της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του REAL FM.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.