Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Τον έσπρωξε στο... θάνατο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ακόμα θανάσιμο περιστατικό σημειώθηκε σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη, όπου ένας Ινδός βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μιας γυναίκας, η οποία χθες έσπρωξε έναν 46χρονο Ινδό μετανάστη στις ράγες του μετρό, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του. Το περιστατικό είναι το δεύτερο που σημειώνεται σε διάστημα ενός μήνα.

Ο Ινδός μετανάστης, Σουνάντο Σεν, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης όταν μια γυναίκα τον έσπρωξε στις ράγες του τραίνου καθώς η αμαξοστοιχία πλησίαζε στο σταθμό του μετρό στην περιοχή Κουίνς, αναφέρει η εφημερίδα New York Daily News.

Πλάνα από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού, δείχνουν μια γυναίκα, περίπου 20 ετών, να τρέχει προς τον Σεν και να τον σπρώχνει από την πλατφόρμα του μετρό. Ο άτυχος 46χρονος έπεσε μπροστά από την ερχόμενη αμαξοστοιχία και βρήκε μοιραίο θάνατο.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη τύπου που έδωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλουμπεργκ, δήλωσε δεν ξέρει με ποιον τρόπο μπορούν να αποφεύγονται τέτοιου είδους δυστυχήματα. «Ζούμε σε ένα κόσμο όπου οι πλατφόρμες του μετρό είναι ανοιχτές για το κοινό. Πάντα θα υπάρχει κάποιο διαταραγμένο άτομο», δήλωσε.

Ο Σεν ζούσε στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια και σύμφωνα με την εφημερίδα στις αρχές του έτους είχε καταφέρει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

Δείτε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.