Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδεύσου δωρεάν με το πρόγραμμα e-gnosis

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών που γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματέας Νέας Γενιάς. Περισσότερα από 8.500 άτομα σε όλη την Ελλάδα, έχουν ενταχθεί στους κύκλους εκπαίδευσης με στόχο την δωρεάν κατάρτισή τους στις βασικές δεξιότητες χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού πληροφορικής.

Η Equal Society έχει συνάψει συμβάσεις με σχολές σε όλη την Ελλάδα και υλοποιεί δωρεάν εκπαίδευση στις 3 ενότητες βασικών δεξιοτήτων (word, excel, internet) με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος υπολογιστών του Cambridge το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι καταρτιζόμενοι που εγκρίνονται είναι υποχρεωτικό να αποκτήσουν την πιστοποίηση στους υπολογιστές, αλλιώς δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. Ενώ η εκπαίδευση είναι εντελώς δωρεάν γιατί επιδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Εqual Society, το κόστος των εξετάσεων της πιστοποίησης βαρύνει τους καταρτιζόμενους και ανέρχεται στο ποσό των 190€.

Ποιοι μπορούν να ενταχτούν;

Άνεργοι, φοιτητές, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι που κινδυνεύουν να τεθούν υπό καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, πολύτεκνοι, ΑμΕΑ, μετανάστες, παλιννοστούντες, αυτοαπασχολούμενοι που θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους και απολυμένοι επιχειρήσεων, αλλά και στο σύνολό τους, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ακόμη ένα «όπλο» στη φαρέτρα τους και να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες μια θέση εργασίας.

Με το πρόγραμμα e-gnosis, όλοι μπορούν ακολουθώντας την ψηφιακή γνώση να αποκτήσουν ακόμη ένα «όπλο» στη φαρέτρα τους και να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες μια θέση εργασίας.

Στο Ηράκλειο το πρόγραμμα υλοποιείται αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό οργανισμό dp studies και στα 4 παραρτήματα του, στις οδούς: Μελίνας Μερκούρη 64 θέρισσος, Κουρητών 1 πλατεία Κοραή, Μιλάτου 20, και Ελευθερίου Βενιζέλου 171 Γάζι.


Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.