Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Ατέλειωτος γολγοθάς ΑΜΕΑ από το κράτος... πρόνοιας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την σκληρή και ανάλγητη συμπεριφορά των αρμοδίων της Πολιτείας βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια ο ανάπηρος αγρότη Νικόλαος Μπέλης στη Μυρσίνη Ηλείας. Οι αρμόδιοι του ΟΓΑ για να του χορηγήσουν την σύνταξη που δικαιούται του ζητούν ένα πλήθος εγγράφων μεταξύ των οποίων και αγροτικά τιμολόγια της περασμένης δεκαετίας. 

«Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς επί μήνες προσπαθούμε να πείσουμε τους αρμόδιους ότι ο πατέρας μου που έχει ένα πόδι ακρωτηριασμένο από τον μηρό, δικαιούται μια σύνταξη προκειμένου να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Στον ΟΓΑ όμως μας ταλαιπωρούν και μας εμπαίζουν. Ζητάμε το αυτονόητο και όχι κάποια χάρη.

Ζητάμε την σύνταξη που δικαιούται ο πατέρας μου» - ανέφερε στην εκπομπή "Αποκαλύψεις" και στο IONION FM ο γιος του ανάπηρου αγρότη Διονύσης Μπέλης. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ΑΜΕΑ ταλαιπωρούνται με τέτοιο βάναυσο τρόπο από την Πολιτεία. Είμαστε στο πλευρό του κ. Μπέλη και θα προσπαθήσουμε μέσα από τον σύλλογό μας να λύσουμε το πρόβλημα» - ανέφερε στο IONION FM ο Γιάννης Παπαδάτος πρόεδρος του συλλόγου των ΑΜΕΑ στην Ηλεία.


Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.