Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τους έβαλαν στην εφεδρεία αλλά δεν τους ειδοποίησαν!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δεν εξαιρούν ούτε τους ΑμεΑ! 
Ειδοποιητήρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει τις τελευταίες μέρες δεκάδες μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, με τα οποία ενημερώνονται ότι εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και ότι πρέπει να επιστρέψουν το 40%-50% των αποδοχών που έλαβαν το 2012.

Σύμφωνα με τον Real Fm, η υπόθεση αφορά περίπου 600-700 μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι μπήκαν σε μία μορφή αναδρομικής εφεδρείας, ενώ δεν είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως. Τώρα, πήραν ειδοποιητήριο, άλλοι από εφορίες, άλλοι από τις αρμόδιες αρχές, με το οποίο τους ζητούν να επιστρέψουν το 40%-50% από τις αποδοχές ενός έτους.

Οι εργαζόμενοι διατείνονται ότι δούλευαν κανονικά όλο αυτό το διάστημα και ότι δεν είχαν λάβει καμία ειδοποίηση.

Σε εφεδρεία έχουν μπει, σύμφωνα με τον Real Fm και κάποιοι εφοριακοί, παρά το γεγονός ότι ο νόμος της προηγούμενης κυβέρνησης τους εξαιρούσε για λόγους που είχαν να κάνουν με την άντληση εσόδων και με τα κενά των εφοριών.




Το σχόλιό μας: Πέρα από τους εφοριακούς που είχε δοθεί εξαίρεση... τέτοιες επιστολές, ή μάλλον "ραβασάκια", σαν άλλοι Δημήτρηδες Παπαμιχαήλ στην ταινία "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια", θα λάβουν και ΑμεΑ που είχαν επίσης προστασία από την διαθεσιμότητα και να βρεθούν χωρίς εργασία, όπως ανέφερε σήμερα πρωινή ενημερωτική εκπομπή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.