Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η Allianz στηρίζει τη διαφορετικότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Η Allianz Ελλάδος στηρίζει την εκπαίδευση του κοινού αναφορικά με την αντιμετώπιση της αναπηρίας και της διαφορετικότητας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση ,συνεχίζοντας μία σειρά ανάλογων δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε στη στήριξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Μύες Εν Δράσει» που διοργανώθηκε από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την εξοικείωση των παιδιών και του κοινού με παιδιά που έχουν κινητικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 8-16 ετών, γονείς και εκπαιδευτικοί. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το κοινό πληροφορήθηκε για θέματα προσβασιμότητας και προσαρμοσμένου αθλητισμού και στη συνέχεια όλα τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας δημιουργικά και επιμορφωτικά παιχνίδια που τα έφεραν πιο κοντά στο να κατανοήσουν τους ανθρώπους με αναπηρία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, την ΕΛΕΠΑΠ, την Αμυμώνη και το Κ.Α.Α.Π.Α.Θ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.