Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Βρες συγκάτοικο μέσω των Atenistas

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


H ομάδα οργανώνει τη δράση «Συγκατοικώ, Συστεγάζομαι, Ενοικιάζω».

Η γνωστή ομάδα ακτιβιστών και εθελοντών Atenistas διοργανώνει άλλη μία δράση που έχει ως στόχο την υποστήριξη και την αλληλοβοήθεια, την εποχή της κρίσης. Η ομάδα πραγματοποιεί για δεύτερη φορά το «Συγκατοικώ, Συστεγάζομαι, Ενοικιάζω», που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή μεταξύ τους κατοίκους της Αθήνας που επιθυμούν να βρουν συγκάτοικο, να συστεγαστούν στο ίδιο γραφείο με άλλους επαγγελματίες ή να ενοικιάσουν σπίτι.

Σύμφωνα με τους Atenistas, η ιδέα είναι απλή: εάν κάποιος έχει σπίτι και ψάχνει συγκάτοικο, εάν δεν έχει σπίτι και ψάχνει κάποιον για να νοικιάσουν μαζί, εάν κάποιος ψάχνει για επαγγελματική στέγη ή αν έχει χώρο προς ενοικίαση, μπορεί να απευθυνθεί στους Atenistas και να βρει λύση!

«Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουμε, διότι η συγκεκριμένη δράση είχε μεγάλη ζήτηση», είπε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, Τ. Χαλκιόπουλος. Το διαφορετικό στοιχείο που φέρνουν οι Atenistas στην αναζήτηση συγκάτοικου, ενοικιαστή ή συνεργάτη είναι η προσωπική επαφή, εξηγεί ο κ. Χαλκιόπουλος. «Γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους, βλέπουν με ποιους συμπαθιούνται περισσότερο και με αυτούς προσπαθούν να κάνουν κάτι».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.