Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Αναγνώστης που παλεύει για τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Αναγνώστης του enikos.gr που υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, με την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή, περιγράφει τον αγώνα που κάνει ένας νεφροπαθείς για να έχει ό,τι θα όφειλε να του εξασφαλίζει η πολιτεία:

"Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ εντονότατα για την κατάσταση στον χώρο της υγείας και ειδικώς για τα φάρμακα νεφροπαθής αιμοκαθαιρομένος και αντί να είμαι ήρεμος και να πολεμώ καθημερινά για την επιβίωση μου παλεύοντας αυτό που μου έτυχε, ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βραδύ με πράγματα τα οποία θα έπρεπε η πολιτεία να έχει φροντίσει να μην τα γνωρίζω καν.

Πηγαίνοντας σήμερα να πάρω τα φάρμακα του μήνα βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να πληρώσω διάφορα λόγω γνώσιμων. Από Δευτέρα η μονάδα τεχνητού νεφρού που κάνω αιμοκάθαρση απειλεί με καταγγελία σύμβασης τον ΕΟΠΥΥ και στη μέση αυτού του κυκεώνα βρισκόμαστε εμείς οι ασθενείς οι όποιοι έχουμε έρθει ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Κάποιοι γνώριζαν την καθημερινή μας μάχη με τον θάνατο δεν θα τολμούσαν πιστεύω να μας υποβάλουν σε τέτοια καψώνια.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και θα ήθελα κλείνοντας να κάνω δώρο σε οποιονδήποτε από τους αποφασίζοντες για αυτά τα μετρά μερικά μαθήματα ζωής και αγώνα. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να περάσουμε κάποιες μέρες η κάποιες ώρες μαζί και τα ξανάλεμε.

Μετά τιμής Κ. Τσαλκιτζής"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.