Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια Παπούλια στους Παραολυμπιονίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Τα συγχαρητήριά του στους Παραολυμπιονίκες που ανέβηκαν στο βάθρο κατά την έκτη μέρα της διοργάνωσης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας μέσω τηλεγραφήματος.«Δώσατε ένα μάθημα ζωής από το οποίο έχουμε όλοι πολλά να διδαχθούμε».

Το τηλεγράφημα προς τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίνο Πανάνο και Ελένη Κορδάλη, την ομάδα του μπότσια: «Η επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες μας γέμισε χαρά και περηφάνια. Δώσατε ένα μάθημα ζωής από το οποίο έχουμε όλοι πολλά να διδαχθούμε. Στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, έχουμε ανάγκη από παραδείγματα αγωνιστικότητας, επιμονής και ψυχικής δύναμης. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την ανάταση που μας χαρίσατε, Κάρολος Παπούλιας».

«Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θαυμάσαμε το πάθος σας και το ψυχικό σας μεγαλείο, παραδειγματιστήκαμε και εμπνευστήκαμε. Σας ευχαριστούμε για τη συγκίνηση που μας χαρίσατε», ανέφερε η επιστολή του προς τον «αργυρό» Παραολυμπιονίκη στη δισκοβολία της κατηγορίας F40, Πασχάλη Σταθελάκο.

Τέλος, ο Κάρολος Παπούλιας έστειλε τα συγχαρητήρια του και στον τρίτο της «παρέας», Παύλο Μάμαλο για την επιτυχία του στην άρση βαρών σε πάγκο: «Η επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες μας έδωσε ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Σ' αυτούς τους καιρούς, κατακτήσεις όπως η δική σας προσφέρουν σε όλους μας λόγους να ελπίζουμε και να πιστεύουμε στη σημασία της προσπάθειας και της ανθρώπινης θέλησης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.