Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια Ιωαννίδη στους Παραολυμπιονίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τις μέχρι τώρα επιτυχίες της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων – Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε αυτή στέκεται στην προσπάθεια των Ελλήνων εκπροσώπων οι οποίοι όπως αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης «μας έχουν δώσει ένα μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει

Θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα ζευγαριών του Μπότσια, που νίκησε στον τελικό με 4-1 την Πορτογαλία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Νίκος Πανανός και η Μαρία- Ελένη Κορδαλή μας χάρισαν μοναδικές στιγμές γεμίζοντάς μας συγκίνηση και στέλνοντας πίσω στην πατρίδα λίγο από το δικό τους περίσσιο θάρρος.

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου μας έχουν ήδη χαρίσει τέσσερα μετάλλια, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλοι οι αθλητές, μας έχουν δώσει ένα μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Το μεγαλείο της ψυχής όλων των αθλητών και το πείσμα με το οποίο μάχονται είναι βασικά αυτό που μένει σε όλους όσοι παρακολουθούμε με θαυμασμό την μεγάλη τους προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή για ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα και ειδικά στους:

• Πασχάλη Σταθελάκο (ασημένιο στη δισκοβολία, κατηγορία F40)
• Αριστείδη Μακροδημήτρη (χάλκινο στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S2)
• Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (χάλκινο στα 100μ. ύπτιο κατηγορία S13)
. Αλεξάνδρα Δήμογλου (χάλκινο στα 400μ Τ13 στον στίβο)
• Παύλο Μάμαλο (χάλκινο στην άρση βαρών, κατηγορία 90 κιλών)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.