Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

7οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θέμα: 7οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων
Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της η Ελληνική ομάδα αιμοκαθαιρομένων και μεταμοσχευμένων στους 7ους Πανευρωπαϊκούς αγώνες αιμοκαθαιρόμενων και μεταμοσχευμένων που έγιναν στο Zagreb, στην Κροατία. Οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες, μια ιδέα που ξεκίνησε το 2000 από την Ελλάδα, γίνονται κάθε δύο χρόνια και έχουν σαν σκοπό να προωθήσουν την υπέρτατη προσφορά ζωής από τον άνθρωπο προς τον συνάνθρωπό του, την ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ.
Αγωνιστικά, οι 20 αθλητές που αποτελούσαν την Ελληνική ομάδα κατέλαβαν την 5η θέση μεταξύ 26 χωρών που συμμετείχαν στους αγώνες συγκεντρώνοντας 35 μετάλλια (12 χρυσά, 14 αργυρά και 9 χάλκινα). Οι Έλληνες αθλητές αντιμετωπίζοντας τις οργανωτικές δυσκολίες και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αγωνίστηκαν με πάθος και προσήλωση καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ομάδα σε μετάλλια στο bowling.
Οι 9 αθλητές του Σ.Α.Ν. (5 αιμοκαθαιρόμενοι και 4 μεταμοσχευμένοι) συγκέντρωσαν 23 μετάλλια (17 χρυσά, 5 αργυρά και 1 χάλκινο) στα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στα darts, στο bowling και στον στίβο. Αναλυτικά τα μετάλλια των αθλητών του Σ.Α.Ν. έχουν ως εξής:
ΧΡΥΣΑ
ΑΡΓΥΡΑ
ΧΑΛΚΙΝΑ
ΑΝΑΧΟΥΡΛΗΣ ΑΘ.
4
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
1
2
ΕΛ ΛΑΤΙΦ Μ.
2
ΜΟΚΚΑΣ Κ.
1
1
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ Σ.
1
1
ΜΑΝΙΚΑΣ Ι.
2
ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ Δ.
3
ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ Ι.
2
1
ΣΠΑΝΟΥ Θ.
2
ΣΥΝΟΛΟ
17
5
1

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Νεφροπαθών (www.san.gr) θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την Ελληνική Ομοσπονδία Bowling (www.hbf.gr)  και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (www.httf.gr) για την υποστήριξη και την προσφορά αθλητικών εμφανίσεων προς τους αθλητές του.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους αγώνες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.etdg2012zagreb.com , από το www.san.gr  και μέσω αυτής από την σελίδα μας στο facebook.

              
Οι Έλληνες αθλητές με τα μετάλλιά τους και τους προπονητές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ
 Κλεοβούλου 26,   ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 3306716 – 6973001715  san@san.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.