Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Έναρξη λειτουργίας παραλαβής αιτήσεων ΚΕ.Π.Α. σε Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ανακοίνωση 22.05.12.

Εγκύκλιος τού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων της 23ης Απριλίου 2012, με αριθμό πρωτοκόλλου Π51/455, σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας παραλαβής αιτήσεων ΚΕ.Π.Α. σε Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Έναρξη λειτουργίας παραλαβής αιτήσεων ΚΕ.Π.Α. σε Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ


Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να εξετασθούν από τα ΚΕ.Π.Α. για την πιστοποίηση της αναπηρίας τους, αποφασίσθηκε η δημιουργία Γραμματειών με αποκλειστική αρμοδιότητα την παραλαβή των αιτήσεων και στην συνέχεια την διαβίβαση τους στο πλησιέστερο ΚΕ.Π.Α., από το οποίο θα γίνεται η παραπομπή τους.

Έναρξη παραλαβής αιτήσεων για εξέταση από το ΚΕ.Π.Α. ορίζεται η 02-05-2012. Από της ημερομηνίας αυτής θα παραλαμβάνονται οι αιτήσεις αυτών που επιθυμούν να εξετασθούν από ΚΕ.Π.Α.

Αφού θα γίνεται ο κατάλληλος διοικητικός και ιατρικός προέλεγχος, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Διοίκηση, στην συνέχεια θα αποστέλλεται ο σχηματισθείς φάκελος στο αρμόδιο ΚΕ.Π.Α. για να καταχωρείται στο σύστημα προκειμένου να εξετασθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.

Επί μέρους λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, καθώς και προμήθεια του αναγκαίου υλικού, μπορούν να σας δοθούν από το αρμόδιο ΚΕ.Π.Α. στο οποίο υπάγεται το κάθε Υποκ/μα και με το οποίο θα έχετε άμεση συνεργασία.

Σας παραθέτουμε πίνακα στον οποίο αναφέρονται τα Υποκαταστήματα όπου ορίζονται ως νέα σημεία παραλαβής αιτήσεων, καθώς και τα σημεία ΚΕ.Π.Α. όπου ανήκουν.

Τα κεντρικά σημεία γραμματείας ΚΕ.Π.Α. παρακαλούνται να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των νέων σημείων παραλαβής αιτήσεων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΕ.Π.Α. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΕ.Π.Α.
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΦ/ΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΠΕΡΙΦ/ΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΡΟΔΟΥ

ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΝΑΞΟΥ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΜΥΡΙΝΑΣ (ΛΗΜΝΟΥ)
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΚΩ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΛΕΡΟΥ
ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΛΕΡΟΥ»


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Ανακοίνωση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 124 KB)


Πηγή: http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.