Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Οι γυναίκες που «κυβερνούν» τον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Διεθνής Σύνοδος Γυναικών στην Αθήνα 31 Μαϊου - 2 Ιουνίου.

Γυναίκες που κυβερνούν σε χώρες και επιχειρήσεις, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες της κοινωνίας των πολιτών και του παγκόσμιου γυναικείου κινήματος θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Σύνοδο Γυναικών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 31Μαϊου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, το φετινό θέμα της συνόδου θα είναι: «Γυναίκες: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης». Η περσινή σύνοδος έγινε στην Τουρκία και οι ετήσιες σύνοδοι διεξάγονται για 22 χρόνια.

«Επιλέξαμε συνειδητά την Ελλάδα, για να φιλοξενήσει τη σύνοδο του τρέχοντος έτους, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα εκεί που μας χρειάζονται περισσότερο» δήλωσε η πρόεδρος της συνόδου, Irene Natividad, προσθέτοντας ότι «η σύνοδος θα φέρει νέες ιδέες, πιθανές συμμαχίες μέσω των συναντήσεων μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών και συμμετεχόντων στη σύνοδο, ενώ θα προσφέρει την ευκαιρία σε ταλαντούχες Ελληνίδες να παρουσιαστούν και να γνωριστούν με πρόσωπα διεθνούς κύρους, δίνοντας μια άλλη εικόνα για την Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.