Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Έχει έντεκα παιδιά και αρνείται οποιοδήποτε επίδομα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Κάποιοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το ότι έχουν πολλά παιδιά».

Μια μητέρα που μόλις γέννησε το ενδέκατο μέλος της οικογένειάς της, αρνείται να απαιτήσει οποιαδήποτε παροχή ή επίδομα από το κράτος παρότι πολύτεκνη.

Η Tania Sullivan, από το το Kent, γέννησε τον Οκτώβριο τα νεότερα μέλη τηςοικογένειάς της, τις δίδυμες Ελισάβετ και Άννα.

Η 37χρονη παραιτήθηκε από την εργασία της, ως σύμβουλος προσλήψεων μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της και αποφάσισε να μείνει σπίτι να φρονρίζει τους απογόνοι της. Έτσι ζουν με τα χρήματα του συζύγου της.

«Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το ότι έχουν πολλά παιδιά για να μην δουλέυουν και να παίρνουν επιδόματα κάτι που με εξοργίζει» λέει χαρακτηριστικά.

Η πολυπληθής οικογένεια χρειάζεται ολόκληρο μίνι λεωφορείο για να μετακινηθεί ενώ καταναλώνουν μέχρι και 20 ψωμιά και 50 ποτήρια γάλα την εβδομάδα.

«Ευτυχώς τα μωρά είναι πολύ ήρεμα και δεν με κρατάνε ξύπνια όλη τη νύχτα. Σηκώνομαι από τις 5 τα ξημερώματα κάθε μέρα. Μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά σηκώνονται έχω βάλει για το πρώτο πλυντήριο ρούχων, μία ηλεκτρική σκούπα, έχω ξεσκονίσει και τους έχω ετοιμάσει και πρωινό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο όταν ήταν μόλις 13 και 15 ετών αντίστοιχα. Στη συνέχεια χώρισαν και τα ξαναβρήκαν όταν ήταν 20 ετών περίπου. Στα σχεδιά τους δεν ήταν ποτέ μία τόσο μεγάλη οικογένεια όμως τώρα πια δηλώνουν πολύ περήφανοι για αυτήν. Το πώς τα βγάζουν πέρα είναι πέρα... είναι απορίας άξιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.