Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Το ρεύμα δεν κόβεται σε όσους έχουν αιτηθεί εξαίρεση ή ρύθμιση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σε διαβεβαιώσεις προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Πιθανότητα να έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης υπάρχει μόνον αν κάποιος υπόχρεος δεν έχει υποβάλει αίτηση και επιπλέον έχει σωρευτικές οφειλές προς την ΔΕΗ από παλαιότερους λογαριασμούς, διευκρινίζει το οικονομικό επιτελείο.

Κατηγορηματικό πως η ΔΕΗ δεν δίνει εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους υπέβαλαν είτε ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, είτε στη ΔΥΟ, όπου ανήκουν, αίτημα εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης της οφειλής τους από το Ειδικό Τέλος, εμφανίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγω για δήθεν επικείμενη διακοπή ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες υπόχρεους, ακόμα και ανάπηρους και διαβεβαιώνει πως «πιθανότητα να έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης υπάρχει μόνον αν κάποιος υπόχρεος δεν έχει υποβάλει αίτηση εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης και επιπλέον έχει σωρευτικές οφειλές προς την ΔΕΗ από παλαιότερους λογαριασμούς».

Δηλαδή, το οικονομικό επιτελείο υποστηρίζει ότι θα πρέπει κάποιος να μην έχει πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα και να μην έχει αιτηθεί ρύθμισης, αλλά και να είναι ασυνεπής για πολλούς λογαριασμούς, ώστε να φτάσει στο σημείο η ΔΕΗ να του κόψει το ρεύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.