Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Προχώρησε η διαδικασία πρόσληψης ΑμεΑ σε τρεις περιοχές της χώρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Φως στο τούνελ της πολύχρονης αναμονής για τους επιτυχόντες του «προστατευτικού» Ν2643.

Η μη τοποθέτηση όλων των επιτυχόντων συνιστά παραβίαση όχι μόνο της νομιμότητας αλλά και της κοινής λογικής.




Κάτι αρχίζει να κινείται σε ότι αφορά την τοποθέτηση σε θέση εργασίας των εκατοντάδων επιτυχόντων της τελευταίας (του μακρινού 2008) προκήρυξης του “προστατευτικού” Ν2643/98, αρχής γενομένης από τους νομούς Ηρακλείου, Ροδόπης και Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τελευταίο δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ, οι Επιτροπές του άρθρου 9 του Ν. 2643/98, που έχουν την έδρα τους στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ Ηρακλείου Κρήτης, Κομοτηνής και Λαμίας, έχουν πλέον ολοκληρώσει το έργο τους. Το οποίο σημαίνει ότι έστω με τρία χρόνια καθυστέρηση, ολοκληρώθηκε η διαδικασία τοποθέτησης των επιτυχόντων του 2643 σε θέσεις εργασίας στο Δημόσιο Τομέα. Όπως με τρόπο δεσμευτικό ο ΟΑΕΔ διαβεβαιώνει “οι σχετικές ειδοποιήσεις προς τους προστατευόμενους θα αποστέλλονται με συστημένες επιστολές μετά την Τετάρτη 21/9/2011”.

Από αύριο τα σπουδαία λοιπόν για τους επιτυχόντες των τριών συγκεκριμένων περιοχών. “Ελπίζουμε αυτό να σημαίνει ότι ανοίγει επιτέλους ο δρόμος και για την δικαίωση εκατοντάδων άλλων προστατευόμενων του 2643 (σ.σ. ΑμεΑ, πολύτεκνοι) σε όλη την χώρα” σχολιάζει με συγκρατημένη αισιοδοξία αναμένουσα και υπομένουσα επιτυχούσα. Η κοινή λογική λέει ότι η εφαρμογή του νόμου και η συνακόλουθη δικαίωση των προστατευομένων του δεν μπορεί να περιοριστεί σε τρεις περιοχές της χώρας, αναμένεται και η επιβεβαίωσή της στην πράξη.





Το σχόλιό μας: Ελπίζουμε κάποια στιγμή σε αυτόν τον διαγωνισμό, πέρα από το τέλος του, να δούμε και την αλήθεια για το τι έχει πραγματικά συμβεί, αν θέλει κανείς να την βγάλει στην επιφάνεια. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά για μια ακόμα φορά θα παραμείνουμε στο σκοτάδι και ένας ακόμα διαγωνισμός θα έχει πολλές περίεργες τοποθετήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.