Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κόψτε το κάπνισμα για καλύτερο σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μια έρευνα αποκλειστικά για άντρες.

Οι άνθρωποι που καταφέρνουν να κόψουν το κάπνισμα βελτιώνουν τη σεξουαλική τους υγεία περισσότερο από όσους ξαναρχίζουν το κάπνισμα μετά από μια παροδική διακοπή, σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα στη Βοστόνη.

Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Κρίστοφερ Χάρτε του Συστήματος Υγείας της Βοστόνης διευκρίνισαν πως αν και η έρευνα δεν έχει καταλήξει ακόμα σε οριστικά αποτελέσματα, παρόλα αυτά οι άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να την λάβουν υπόψην τους.

Το πείραμα έγινε σε 65 άντρες που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα και οι οποίοι έκοψαν επί οχτώ εβδομάδες το τσιγάρο. Τους έδειξαν στο εργαστήριο -πριν και μετά το κόψιμο του καπνίσματος- ερωτικές ταινίες και, την ίδια στιγμή, μετρούσαν σε ποιο βαθμό διεγείρονταν σεξουαλικά οι εθελοντές. Παράλληλα, κατέγραφαν τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών εκτός του εργαστηρίου.

Οι 20 από αυτούς σταμάτησαν οριστικά το κάπνισμα ενώ οι υπόλοιποι 45 το ξανάρχισαν. Αυτοί που το έκοψαν εμφάνισαν καλύτερες επιδόσεις στο εργαστήριο ενώ δεν έδειξαν κάποια καλύτερη βελτίωση στις πραγματικές σεξουαλικές σχέσεις τους.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι πιθανώς η βελτίωση που παρατηρείται στο εργαστήριο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να «μεταφραστεί» σε καλύτερες επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.