Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

«Τηλεπρόνοια» για ΑμεΑ και ηλικιωμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Την υλοποίηση προγράμματος «τηλεπρόνοιας» ανακοίνωσε ότι θα «τρέξει» η Αναπτυξιακή του Δήμου Βέροιας ο απερχόμενος πρόεδρός της Παύλος Παυλίδης, έπειτα την ένταξή του σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα παρέχονται υπηρεσίες σε άτομα ανήμπορα σε συχνές μετακινήσεις.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ κ.α.) θα μπορούν με την προμήθεια ενός ειδικού οργάνου, να βάζουν το χέρι τους πάνω στη συσκευή και τα βιολογικά σήματα αυτά να στέλνονται στο ειδικό ηλεκτρονικό κέντρο και από εκεί θα δίνονται σε θεράποντες ιατρούς που θα συνεργάζονται με τον δήμο.

Μάλιστα, η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει και για λογαριασμό των δήμων Αλεξάνδρειας και Κοζάνης, λόγω της τεχνολογικής πληρότητας και γνώσης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου, υπό την διοίκηση του κ. Παυλίδη και την διάθεση παραγωγής έργου, παρά τις όποιες δυσκολίες, από τους εργαζομένους και συμβασιούχους της Εταιρίας.

Μένει τώρα να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση, ώστε να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατόν οι συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.