Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ομιλία στον Ροταριανό Όμιλο για την κρίση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Ομιλία για την οικονομική κρίση από τον οικονομολόγο Παναγιώτη Μπατσαρισάκη και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει η οικογένεια έναν ασθενή με Αlzheimer, περιλαμβάνει η πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου στο κοσμικό κέντρο 'Flamingo road', τέρμα Παπαναστασίου, στα Λενταριανά, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ.
Οπως ανακοίνωσε ο Ροταριανός Ομιλος, ο κ. Μπατσαρισάκης θα μιλήσει με θέμα: «Οικονομική κρίση και προτάσεις για την έξοδο απ’ αυτήν» και θα γίνει προβολή πεντάλεπτου ντοκιμαντέρ με θέμα: «Οδοιπορικό από την Αργεντινή που έζησε τα δεινά της πτώχευσης». 

Επίσης, θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ συνολικής διάρκειας 15 λεπτών με θέμα: «Πώς μπορεί να προσαρμοσθεί η οικογένεια στις ανάγκες ενός ασθενούς με Αlzheimer» με εισαγωγή του θέματος από την ιατρό - νευρολόγο - ψυχίατρο, διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, Μαρία Τζανακάκη - Μελισσάρη. Θα υπογραφεί από τους παρισταμένους, εφ’ όσον το επιθυμούν, έκκληση προς την πολιτεία, ώστε η νόσος Αlzheimer να αναγνωριστεί ως αναπηρία πράγμα που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Τη συνεστίαση μπορεί να παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως εάν έλαβε πρόσκληση ή όχι, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον πρόεδρο Εμμ. Δελάκη, σ. οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 31-5-2011 στα τηλ. κατά προτίμηση 6944439818 και τηλ. και Fax: 2821046467 ή στον γεν. γραμμ. Εμμ. Νοδαράκη στο τηλ.: 2821051543.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.