Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

7ο Πανελλήνιο συνέδριο νόσου Αlzheimer και συγγενών διαταραχών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν το 7ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16-20 Φεβρουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της άνοιας, να φέρει σε επαφή επιστήμονες και να επιτρέψει την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται.
Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer ,Μάγδα Τσολάκη, σκοπός του συνεδρίου είναι να μεταδώσει μηνύματα ενημέρωσης, αγάπης και ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες και ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της άνοιας με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή (15 Φεβρουαρίου 2011) αλλά και μετασυνεδριακή συνάντηση (21 Φεβρουαρίου 2011 ) με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ευρώπη και την Αμερική.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του συνεδρίου.
Τηλ: 2310 351451-5 (εσωτ. 60 και 62)
Fax: 2310-35145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.