Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Άμστερνταμ: Οι Αρχές έσωσαν μία γυναίκα που δεν ήταν αληθινή, αλλά φουσκωτή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πίστεψαν ότι επρόκειτο για γυναίκα σε κίνδυνο, αλλά στο τέλος αντίκρισαν στη θέση της μία φουσκωτή κούκλα, που χρησιμοποιείται σε άλλες περιστάσεις.

Πρόκειται για υπόθεση που εξελίχθηκε σε αστυνομική επιχείρηση στο Άμστερνταμ. Κάτοικοι κεντρικής περιοχής διέκριναν σε διαμέρισμα μία γυναικεία φιγούρα με σσώρουχα σχεδόν να κρέμεται. Οι φοβισμένοι γείτονες παρότι φώναζαν και η κούκλα, βέβαια, δεν αντέδρασε, κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, χτύπησαν το κουδούνι και αφού δεν έλαβαν απάντηση, έσπασαν την πόρτα και βρέθηκαν ενώπιον του θεάματος.

Βρήκαν μέσα στο άδειο σπίτι δεν ήταν μια ημίγυμνη γυναίκα σε κίνδυνο αλλά μια φουσκωτή κούκλα του σεξ, την οποία ο ιδιοκτήτης της είχε στερεώσει με... ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο δίπλα στο παράθυρο.

Το αστυνομικό τμήμα του Άμστερνταμ δημοσίευσε την φωτογραφία του... παράξενου ευρήματος με την περιγραφή «Ανακούφιση» στη σελίδα του στο Facebook, παραλείποντας ωστόσο να αναφέρει την αντίδραση του ιδιοκτήτη της κούκλας όταν επέστρεψε σπίτι του για να δει την πόρτα του... κομμάτια και τους αστυνομικούς να περιμένουν δίπλα στο sex toy του.

Δείτε τη φωτογραφία:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.