Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ανακάλυψε στο υπόγειο του σπιτιού της μυστικό τούνελ μεταφοράς σκλάβων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η περιέργεια που την οδήγησε στο μυστικό.

Μία γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε στο υπόγειο του σπιτιού της ένα τούνελ-σιδηρόδρομο το οποίο όπως αποδεικνύεται χρησιμοποιούταν για τη μεταφορά σκλάβων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Η Alexandra Poulos, όπως αναφέρει, πάντα πίστευε ότι κάτι διαφορετικό υπήρχε στο σπίτι που μεγάλωνε στην Πενσυλβάνια. Η 43χρονη η οποία μεγάλωσε σε αυτό το σπίτι, ισχυρίζεται πως πάντα σκεφτόταν ότι υπήρχαν εκεί «άλλοι χώροι», αλλά απέρριπτε τις σκέψεις ως μέρος της «τρελής φαντασίας της».

Οι υποψίες της όμως πλέον επιβεβαιώθηκαν όταν ανακάλυψε τμήμα ενός υπόγειου τούνελ-σιδηρόδρομου σε ένα κρυφό δωμάτιο, αρκετά μέτρα κάτω από το υπόγειο του ακινήτου. Ένας ιστορικός μάλιστα της εξήγησε πως πρόκειται για σιδηροδρομική γραμμή η οποία χρησιμοποιούταν για να μεταφερθούν σκλάβοι σε ασφαλές μέρος.

Μετά το θάνατο της μητέρας της και του αδερφού της τον ίδιο χρόνο, το σπίτι παραχωρήθηκε στην ίδια από τον πατέρα της, καθώς αυτός μετακόμισε. Έχοντας κανονίσει κάποιες επισκευές που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο, η ίδια θυμήθηκε κάτι φήμες που ανέφερε ένας γείτονάς της για το συγκεκριμένο μέρος. Για να ικανοποιήσει την περιέργειά της ζήτησε από τους εργάτες να σκάψουν λίγο βαθύτερα. Και προς έκπληξή της ένας εργάτης έπεσε πάνω στο τούνελ-σιδηρόδρομο!

Ένας τοπικός ιστορικός ισχυρίζεται ότι στην περιοχή διέμεναν υπέρμαχοι της κατάργησης της δουλείας, γεγονός που υποδηλώνει ότι ακτιβιστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν το σιδηρόδρομο ως μέσο για να μεταφερθούν οι σκλάβοι σε ασφαλές μέρος. «Η περιοχή γενικότερα ιστορικά έχει γίνει γνωστή έχοντας ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που λειτουργούσαν ακτιβιστικά κατά της δουλείας με πιθανή συμμετοχή τους στον υπόγειο σιδηρόδρομο», ανέφερε χαρακτηριστικά.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.