Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε τη συνοδό του κι έκανε σεξ με τη σορό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 26χρονος τη στραγγάλισε και πέταξε το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα.

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ο Carl Langdell από τη Βρετανία, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τη νεαρή Katie Locke στο πρώτο ραντεβού τους, τον Δεκέμβριο, και στη συνέχεια προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις με το νεκρό σώμα της.

Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε τη συνοδό του κι έκανε σεξ με τη σορό της

Ο δράστης και το θύμα είχαν γνωριστεί μέσω ιστοσελίδας, με τον Langdell να εμφανίζεται ως δικηγόρος με το δικό του γραφείο. Δύο εβδομάδες αργότερα ακολούθησε το πρώτο τους ραντεβού που είχε μοιραίο τέλος για τη νεαρή δασκάλα. Ο 26χρονος τη στραγγάλισε, έκανε σεξ με τη σορό της, την τύλιξε στο πάπλωμα του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν και πέταξε το πτώμα σε άλλο χώρο του ξενοδοχείου, δίπλα σε έναν εκσκαφέα.

Αργότερα, σύμφωνα με τη Daily Mail, είπε στη μητέρα του πως είναι ένα «τέρας» και πως είχε σκοτώσει τη Locke κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού τους παιχνιδιού που δεν πήγε όπως ήθελαν.

Επίσης τηλεφώνησε σε μία άλλη γυναίκα με την οποία έβγαινε και της ανακοίνωσε πως είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο και θα πήγαινε φυλακή για πολύ καιρό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, ο Langdell είχε πει σε σύμβουλο ψυχικής υγείας, εννέα μήνες νωρίτερα, πως φαντασιωνόταν να κόβει το λαιμό ενός κοριτσιού, να τη βλέπει γυμνή και να κάνει σεξ με τη σορό της.

«Η τραγωδία είναι πως η Katie Locke, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι άνθρωποι, συμφώνησε να συναντήσει τον Langdell αποδεχόμενη ως αληθή αυτά που ο ίδιος είχε υποστηρίξει για τον εαυτό του», ανέφερε η εισαγγελέας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.