Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα ο Μοχάμεντ Άλι - Μπήκε σε μηχανική υποστήριξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

“Ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι νοσηλεύεται με πρόβλημα του αναπνευστικού”, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Παρασκευής εκπρόσωπος της οικογένειας.


Στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα ο Μοχάμεντ Άλι

Ο Μπομπ Γκανέλ σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι η κατάσταση του Άλι είναι σχετικά καλή, και ότι η αναμονή του στο νοσοκομείο αναμένεται να είναι σύντομη.

Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Μοχάμεντ Άλι, ο οποίος αισίως έχει φθάσει τα 74, υποφέρει από Πάρκινσον εδώ και τρεις δεκαετίες. Ζει στο Φίνιξ και τα τελευταία χρόνια είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα υγείας, όπως τον Δεκέμβριο του 2014, όταν νοσηλεύτηκε αρχικά για ελαφράς μορφής πνευμονία, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ σοβαρή ουρολοίμωξη. Νοσηλεύτηκε για τον ίδιο λόγο και τον Ιανουάριο του 2015.



Τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο, σε μια διοργάνωση συγκέντρωσης πόρων για το κοινωφελές «ίδρυμα Κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι».

Το παρατσούκλι του είναι "Ο Καλύτερος". Αποσύρθηκε οριστικά το 1981 με 56 νίκες και 5 ήττες στο σύνολο της καριέρας του.

-------------

Δεν δίνει πολλές πληροφορίες ο υπεύθυνος επικοινωνίας του

Χειροτερεύει ο Μοχάμεντ Άλι: Μπήκε σε μηχανική υποστήριξη.

Δίνει σκληρή μάχη, αφού τα αναπνευστικά προβλήματα, παρουσιάζουν επιπλοκές λόγω και του Πάρκινσον από το οποίο πάσχει

Το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Μοχάμεντ Άλι, χτες, παρά το ανακοινωθπέν για καλυτέρευση της υγείας του, που βγήκε από την οικογένειά του, φαίνεται πως πήρε άσχημη τροπή.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών την πυγμαχία, έχει μπει σε μηχανική υποστήριξη, καθώς η υγεία του, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνουν οι γιατροί, επιδεινώνεται συνεχώς.

Δεν έχει κοινοποιηθεί το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο θρύλος της πυγμαχίας, την ώρα που δίνει σκληρή μάχη, αφού τα αναπνευστικά προβλήματα, παρουσιάζουν επιπλοκές λόγω και του Πάρκινσον από το οποίο πάσχει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άλι, ο Μπομπ Γκάνελ, είπε σε μια δήλωση την Πέμπτη ότι ο Άλι παρακολουθείται από ομάδα εξειδικευμένων γιατρών για αναπνευστικό πρόβλημα το οποίο παρουσίασε, ενώ δεν θέλησε ούτε να δώσει πληροφορίες, ούτε να πει ποιο είναι το νοσοκομείο.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.