Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η πρώτη ακαδημία μοτοσυκλέτας για παιδιά και νέους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοικτή πρόσκληση στα εγκαίνια της Yamaha Juniors Academy.

Η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης για παιδιά και νέους «YAMAHA JUNIOR ACADEMY» πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά της, και προσκαλεί όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά το έργο της και να γνωρίσουν τους συντελεστές της.

Η Ακαδημία έχει ως κύριο έργο τη δομημένη εκπαίδευση αναβατών που μαθαίνουν από μικρή ηλικία όλους τους κανόνες και τα μυστικά της οδήγησης. Έτσι, σε όποιο βαθμό κι αν αναπτύξουν αργότερα την ενασχόλησή τους με τη μοτοσυκλέτα, απλή μετακίνηση ή και αθλητική εμπλοκή, θα έχουν όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Με τη χορηγία αυτή η εταιρεία έχει απώτερο στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση μίας νέας φιλοσοφίας γύρω από τα θέματα μοτοσυκλετιστικής εκπαίδευσης.

Την ημέρα των εγκαινίων οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους μικρούς αναβάτες, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον 7ο αγώνα MOTO-GP της Catalunya.

Η ισπανική πίστα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Yamaha Junior Academy, καθώς η πίστα εκμάθησης της σχολής αποτελεί –σε μικρότερη κλίμακα- πιστή αποτύπωση της Catalunya!

Ώρα Προσέλευσης: 2.30 το μεσημέρι

Έναρξη προβολής αγώνα MOTO-GP : 3 το μεσημέρι με σνακ & αναψυκτικά

Εγκαίνια - Έναρξη παρουσίασης Ακαδημίας/επιδείξεων: 4 το απόγευμα

Υπεύθυνος Yamaha Junior Academy: Θανάσης Χούντρας – Προπονητής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Πληροφορίες για την YAMAHA JUNIOR ACADEMY:

κος. Στέργιος Νένες / Εκπαιδευτής τηλ. 22950 26378 και 6944 696269

Οδηγίες πρόσβασης στο RIDING SCHOOL (πρώην Autofestival)

32o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Καπανδρίτι (ρεύμα προς Αθήνα):

Ακολουθείτε πινακίδες για Καπανδρίτι. Φθάνοντας στα φανάρια του Καπανδριτίου, συνεχίζετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (η Εθνική οδός στο αριστερό σας χέρι) με κατεύθυνση προς Λαμία, για 1,5 χλμ. Κοιτώντας στην απέναντι πλευρά της Εθνικής (κάθοδο), βλέπετε την μεγάλη αψίδα με την επιγραφή Riding School. Συνεχίζοντας την πορεία σας, μετά από 400 μέτρα συναντάτε αριστερά σήραγγα, που περνά κάτω από την Εθνική οδό, την ακολουθείτε και φθάνετε στις εγκαταστάσεις της σχολής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.