Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Στα νερά του Θερμαϊκού για τρίτη χρονιά ο «Κωσταντής»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της πιλοτικής θαλάσσιας συγκοινωνίας.

Στα νερά του Θερμαϊκού ταξιδεύει από το περασμένο Σάββατο και για τρίτη χρονιά ο «Κωσταντής» προσφέροντας την αίσθηση της θάλασσας και την εμπειρία της αναψυχής στους Θεσσαλονικείς και τους τουρίστες της πόλης. Τα δρομολόγια με το πρώτο καραβάκι της πιλοτικής θαλάσσιας συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης – Περαίας ξεκίνησαν μόλις βελτιώθηκε ο καιρός και πραγματοποιούνται πέντε φορές τη μέρα, από Θεσσαλονίκη στις 10 το πρωί, τη μία το μεσημέρι, τις 3, τις 5 και τις 7 το απόγευμα και από τους Νέους Επιβάτες στις 11 το πρωί, τις 2 το μεσημέρι, τις 4, τις 6 και τις 8 το απόγευμα.

Στα νερά του Θερμαϊκού για τρίτη χρονιά ο «Κωσταντής»

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο καπετάνιος και οδηγός του «Κωσταντή», Οδυσσέας Αποστόλου, στα μέσα Ιουνίου τα δρομολόγια θα γίνουν 10 την ημέρα και τα μηνύματα για τη θερινή σεζόν είναι θετικά. “Όσο ο καιρός βελτιώνεται τόσο περισσότεροι είναι οι επιβάτες. Άλλωστε έχουν πάρει οι περισσότεροι μια γεύση από τις προηγούμενες χρονιές και όσοι ταξίδευαν ήθελαν να ξαναταξιδέψουν με τη θαλάσσια συγκοινωνία” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον πλοιοκτήτη, Μανώλη Κάιλα, το δεύτερο πλοιάριο αναμένεται στις 10 Ιουνίου και τότε θα αποφασιστεί, αν η επιβατική κίνηση μπορεί να υποστηρίξει και τρίτο πλοιάριο. Οι στάσεις των δρομολογίων γίνονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες ενώ σε περίπτωση που δρομολογηθεί και τρίτο πλοιάριο θα ενταχθούν στα δρομολόγια και οι στάσεις της Καλαμαριάς και της Αγίας Τριάδας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.