Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΗΠΑ: Πυρκαγιές κατακαίουν εκτάσεις στα περίχωρα του Λος Άντζελες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω πυρκαγιών που κατακαίουν εκτάσεις πολύ κοντά στο Λος Άντζελες, στην πόλη Καλαμπάσας, τόπο διαμονής πολλών διάσημων προσωπικοτήτων του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής.

Η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και οι δυνάμεις κατάσβεσης έχουν καταφέρει να την περιορίσουν σε ποσοστό μόλις 30%.

Περισσότερα από 2.000 στρέμματα δασικής έκτασης και θαμνώδους βλάστησης έχουν μετατραπεί σε στάχτες σε αυτήν την περιοχή. Δύο κατοικίες έχουν υποστεί καταστροφές κι ένα κατάστημα καταστράφηκε.

Πολλοί από τους 5.000 ανθρώπους που εκκένωσαν την περιοχή επέστρεψαν στα σπίτια τους πριν από την αυγή, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ωστόσο με τον υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς κελσίου και με τον υπαρκτό τον κίνδυνο λόγω των ανέμων η φωτιά να εξαπλωθεί προς το Τοπάνγκα Κάνυον, μια κοινότητα στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, σε ορισμένους κατοίκους οι αρχές δεν επιτρέπουν να επιστρέψουν στις εστίες τους.
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.