Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο και πανελλήνιο ρεκόρ η Στεφανίδη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Εκπληκτικό άλμα στα 4.86μ έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Γκαλά Φιλοθέης, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, ενώ έγινε η πέμπτη καλύτερη επικοντίστρια όλων των εποχών!


Στον ουρανό της Φιλοθέης "πέταξε" η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έκανε άλμα στα 4.86μ στο Γκαλά Φιλοθέης, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και την καλύτερη φετινή επίδοση στο άλμα επί κοντώ γυναικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε κατά 9 ολόκληρα εκατοστά τη φετινή της επίδοση (είχε 4.77μ), ενώ αναρριχήθηκε και στην κορυφή του κόσμου, προσπερνώντας την Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, που πριν από τρεις ημέρες είχε πηδήξει πάνω από 4.84μ στο Μπέρμιγχαμ.

Επιπλέον, έγινε μόλις η πέμπτη επικοντίστρια στην ιστορία του αθλήματος, που ξεπερνά το συγκεκριμένο ύψος, μετά τις Έλενα Ισινμπάεβα, Σβετλάνα Φεοφάνοβα, Τζένιφερ Σουρ και Γιαρισλέι Σίλβα.

Η Στεφανίδη στη συνέχεια εντυπωσίασε με τις προσπάθειες της στα 5,00 μ., φράγμα το οποίο φαίνεται πως είναι μέσα στις δυνατότητες της. Η αθλήτρια δεν κατάφερε μόνο να πετύχει μια σπουδαία επίδοση, αλλά να μετατρέψει τον αγώνα σε σόου. Αγωνίστηκε υπό τους ήχους του "Don't believe me just watch me" και μετά από κάθε επιτυχημένο άλμα της πετούσε αναμνηστικά του χορηγού της σε τυχερούς στις εξέδρες.

Η Στεφανίδη λίγο πριν ξεκινήσει τα άλματα της στον αγώνα προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση καθώς χάρισε δύο κοντάρια της σε μικρές αθλήτριες του συλλόγου. Η αθλήτρια καταχειροκρητήθηκε για την κίνηση της αυτή και στη συνέχεια τιμήθηκε από τον σύλλογο της για τις επιτυχίες της και την προσφορά της στον αθλητισμό. Το αναμνηστικό έδωσαν στην 26χρονη ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης Γιάννης Προβελέγγιος.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Είναι όμορφο που έγιναν καλές επιδόσεις και ελπίζω να περάσατε καλά. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε γιατί το χρειαζόμαστε", δήλωσε η Στεφανίδη μετά τον αγώνα της.




Πηγή:  http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.