Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Έως 17 Ιουνίου τα δικαιολογητικά για τις στρατιωτικές σχολές - Μέχρι τις 15 για τις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λήγει σε εννιά μέρες η προθεσμία.

Στις 17 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών όσων υποψηφίων θέλουν να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών, σύμφωνα με προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠEΘ είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

-------------

Μέχρι τις 15 Ιουνίου η αποστολή δικαιολογητικών για τις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας

Τα ελλιπή δικαιολογητικά αποστέλονται μόνο ταχυδρομικά.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά οι υποψήφιοι για τα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα ελλείποντα-ελλιπή δικαιολογητικά αποστέλονται ΜΟΝΟ ταχυδρομικά(θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής) στη διεύθυνση: Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1), ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις, θα πρέπει να συμπληρώνονται-υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της ή των υπογραφών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος, ή από τους ασκούντες την γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2108192132 - 2133.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.