Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Προφυλακίστηκε η 26χρονη Βουλγάρα για τη δολοφονία του ναυτικού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήρε πίσω όσα είπε στην προανακριτική της απολογία.

Στροφή 180 μοιρών φέρεται να έκανε ενώπιον του ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα η οποία θεωρείται πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός , τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Αν και ενώπιον των αστυνομικών η γυναίκα φέρεται να παραδέχτηκε πως ήταν παρούσα στο διαμέρισμα την ημέρα του φόνου και βρισκόταν στο μπαλκόνι μαζί με τον 12χρονο γιο του θύματος απολογούμενη στον 11ο τακτικό ανακριτή τα πήρε όλα πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες , η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε πως δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο του εγκλήματος συμπληρώνοντας πως δεν έχει συναντήσει ούτε μια φορά το παιδί. Μάλιστα , φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί το παιδί από ψυχολόγο για να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός της.

Στις επίμονες ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού για τις αποκαλύψεις που έκανε στην προανακριτική της απολογία όπου περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οργανώθηκε η δολοφονία του άτυχου ναυτικού λέγοντας μάλιστα πως η πρώην σύζυγος του της είχε εκμυστηρευτεί ότι το θύμα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί τους, φέρεται να απάντησε πως «δεν είπε ποτέ αυτά που γράφτηκαν στην προανακριτική της κατάθεση και ότι ήταν πολύ κουρασμένη κατά την ώρα που έδινε την επίμαχη κατάθεση στη ΓΑΔΑ».

---------------

Η αποκαλυπτική απολογία της 26χρονης Βουλγάρας για τη δολοφονία του ναυτικού

«Η πρώην γυναίκα του μου είπε πως κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί τους».

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που αφορούν στη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός , τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα φέρεται να έδωσε στην προανακριτική της απολογία η 26χρονη Ρουμάνα η οποία αυτή την ώρα δίνει εξηγήσεις ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία θεωρείται πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση , σύμφωνα με πληροφορίες , ισχυρίστηκε πως γνώρισε την 49χρονη μέσω μιας κοινής τους φίλης στα τέλη του 2014 και ότι την λυπήθηκε, γιατί όπως της εκμυστηρεύτηκε ο ναυτικός, πρώην σύζυγο της, κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί τους.

«Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και συμπλήρωσε πως η 49χρονη της είχε πει πως θέλει να τον σκοτώσει αλλά δεν την πίστεψε γιατί νόμιζε πως όλα αυτά τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Όλα άλλαξαν όταν την ρώτησε αν ξέρει κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της. «Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει» υποστήριξε η 26χρονη η οποία τελικά την βοήθησε.

Ενώπιον των αστυνομικών η 26χρονη φέρεται να παραδέχτηκε ότι γνώρισε στην 49χρονη έναν Ρουμάνο φίλο της για να την βοηθήσει. Όπως είπε κατάλαβε ότι ο Ρουμάνος και κάποιοι άλλοι φίλοι του θα βοηθούσαν την 49χρονη να σκοτώσει τον ναυτικό. Μάλιστα, κατέθεσε ότι είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ. Δυο μέρες μετά η 49χρονη τηλεφώνησε στη νεαρή Βουλγάρα και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της.

«Η 49χρονη άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα».

Όταν ο συνταξιούχος ναυτικός πέρασε το κατώφλι του σπιτιού άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου. Όπως περιέγραψε η κατηγορούμενη:

«Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: «τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου».

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έμαθε πως ο άτυχος ναυτικός είναι νεκρός μετά από λίγες ημέρες. «Δυο-τρεις μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι' αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις. Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ, όμως, όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψύκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω του είπε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της».

---------------


Το «συμβόλαιο θανάτου» για τον ναυτικό που βρέθηκε στον καταψύκτη στην Καλλιθέα

Πώς η πρώην σύζυγος έστησε τη δολοφονία του.

Το «συμβόλαιο θανάτου» του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη κόστισε 21.000 ευρώ για την 49χρονη πρώην σύζυγό του. Έκλεισε τη «συμφωνία» με έναν από τους τρεις δολοφόνους, τον 29χρονο Λιβίου- Κονσταντίν Κοκρίς από τη Ρουμανία, αντί 15.000 ευρώ. Η 26χρονη συμπατριώτισσά της, «μεσάζοντας» στην εύρεση των εκτελεστών, πήρε 3.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό πήρε και ο 32χρονος Βούλγαρος, που την βοήθησε να μεταφέρει τον καταψύκτη και να τοποθετήσουν το πτώμα στο εσωτερικό του, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως γράφει η εφημερίδα, είχε αποφασίσει να τον σκοτώσει, να βάλει στο χέρι τις 250.000 ευρώ των κοινών τους τραπεζικών λογαριασμών και να τελειώσει τις προστριβές μαζί του. Ο άτυχος άνδρας μάλιστα είχε υποκύψει στην απαίτησή της, παρότι είχε την επιμέλεια του 14χρονου γιου τους, να επιτρέψει τη διαμονή του παιδιού στο σπίτι της την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών του 2015.

Η γυναίκα-«αράχνη» αναζητούσε δολοφόνους. Εκμυστηρεύτηκε την πρόθεσή της σε 26χρονη συμπατριώτισσα της και εκείνη βρήκε τον 29χρονο Ρουμάνο, που ήταν ο βασικός φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Εκείνος με τη σειρά του βρήκε δύο άγνωστους ακόμη συμπατριώτες του, προκειμένου να τον βοηθήσουν στην διάπραξή της και να πάρουν μερίδιο από την αμοιβή του.

Η Αλεξάντροβα έστησε την παγίδα θανάτου με δόλωμα την δήθεν ασθένεια του 14χρονου παιδιού τους, όπως και την θέληση του συνταξιούχο ναυτικού να τον πάρει μαζί του σε εορταστικό γεύμα με φίλους του.

Αρχές Ιανουαρίου, ο 63χρονος πήγε στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα. Εκεί τον περίμενε, η πρώην σύζυγός του, η φίλη της και οι τρεις δολοφόνοι. Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και ενδεχομένως τον ανάγκασαν να πιει αλκοολούχο ποτό στο οποίο είχαν ρίξει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα. Το θύμα έπεσε σε λήθαργο και έπειτα κάλυψαν το κεφάλι του με πανί που τύλιξαν με μονωτική ταινία. Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επήλθε πριν ή μετά την τοποθέτησή του στον καταψύκτη.

Το κοιμισμένο ή νεκρό σώμα του άτυχου άνδρα παρέμεινε για ένα 24ωρο στο σπίτι. Την επόμενη μέρα η 49χρονη αγόρασε έναν καταψύκτη, τον μετέφερε στο σπίτι με την βοήθεια του 32χρονου Βούλγαρου, και έβαλαν το θύμα στο εσωτερικό του.

Από εκείνη τη στιγμή οι δράστες διέφυγαν στο εξωτερικό, εκτός της 26χρονης, που έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα στην αναζήτηση των δολοφόνων.

Η απαξία της ανθρώπινης ζωής που αφαίρεσαν, ήταν χαρακτηριστική στην συμπεριφορά της 26χρονης Βουλγάρας, η οποία στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής, νομίζοντας ότι αυτό που έκανε ήταν μηδαμινό και θα αφεθεί ελεύθερη, ζητούσε αλοιφή για επαλείψει το πρόσφατο… τατουάζ που είχε κάνει στο χέρι της.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης προκειμένου να συλληφθεί η 49χρονη, η ταυτοποίηση παρουσίας της οποίας την τοποθετεί στην Βάρνα της Βουλγαρίας, και στη συνέχεια αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα μας.

Αναζητήσεις έχουν εκδοθεί και για τον 29χρονο Ρουμάνο δολοφόνο, τα τελευταία ίχνη του οποίου είχαν εντοπιστεί στην Μάλτα…Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.