Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Το link που υπόσχεται ότι επαναφέρει το παλιό λογότυπο του Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε ποια είναι η διαδικασία.

Από τη στιγμή που το Instagram αποφάσισε να αλλάξει το λογότυπό του και να υιοθετήσει το νέο πολύχρωμο σήμα του, πολλοί είναι οι χρήστες που κάνουν λόγο για ένα μεγάλο σφάλμα.
Το link που υπόσχεται ότι επαναφέρει το παλιό λογότυπο του Instagram

Παρά το γεγονός ότι το κοινωνικό δίκτυο υποστήριξε ότι το νέο λογότυπο σχεδιάστηκε για να αντανακλά τη ζωντάνια και την ποικιλομορφία των χρηστών του, η γενική αντίδραση ήταν αρνητική. Πολλοί χρήστες ισχυρίζονται τώρα ότι δυσκολεύονται να βρουν το Instagram στην αρχική οθόνη του κινητού τους επειδή είχαν συνηθίσει το κρεμ-καφέ λογότυπο. Ο σχεδιαστής Juan Ramirez υπόσχεται τώρα ότι μέσω ενός συνδέσμου, υπάρχει τρόπος για να επαναφέρει κανείς το παλιό λογότυπο του Instagram στην iPhone συσκευή του.

Πώς γίνεται αυτό; Αρχικά, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, θα πρέπει να μετακινήσετε την εφαρμογή του Instagram μέσα σε ένα φάκελο. Δεν έχει σημασία σε ποιο φάκελο, αρκεί αυτό να μην είναι στην αρχική σελίδα του κινητού σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον εξής σύνδεσμό http://whoisjuan.github.io/ig-logo/add.html στο Safari και να περιμένετε να ανοίξει. Στη συνέχεια πατάτε την επιλογή για το share και «Προσθήκη στην αρχική οθόνη». Μετά από αυτή τη διαδικασία, σύμφωνα με το δημοσίευμα και το σχεδιαστή, όταν πάτε στην αρχική οθόνη θα δείτε και πάλι το παλιό καφέ λογότυπο του Instagram που αγάπησαν οι περισσότεροι χρήστες.

Ο Ramirez βέβαια προειδοποιεί ότι οι χρήστες θα βλέπουν το νέο λογότυπο στις ειδοποιήσεις και σε άλλα σημεία μέσα στην εφαρμογή, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Προς το παρόν πάντως όποιος ενοχλείται από το νέο πολύχρωμο λογότυπο του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου μπορεί να δοκιμάσει αυτή τη λύση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.