Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Μία επιπλέον άδεια για τηλεοπτικό σταθμό με έδρα τη Θεσσαλονίκη ζητούν πέντε επιχειρηματίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δηλώνουν έτοιμοι να τη διεκδικήσουν.

Τη θεσμοθέτηση μιας επιπλέον άδειας για τη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ζητούν από την κυβέρνηση πέντε επιχειρηματίες, οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να τη διεκδικήσουν.

Ένας εξαυτών, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Euro Channel TV Ρήγας Φερραίος παρουσίασε την πρόταση τους σε συνέντευξη Τύπου και είπε πως η εν λόγω ομάδα επιχειρηματιών διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα για να προχωρήσει στη λειτουργία του καναλιού. Σημείωσε παράλληλα ότι η Θεσσαλονίκη δικαιούται να έχει την έδρα τους τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της συμμετοχής της ευρύτερης περιοχής στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Με το αίτημα των επιχειρηματιών συμφώνησαν ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης και ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών που έδωσαν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου. Παραβρέθηκε, επίσης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Φερραίος διατύπωσε και την πρόταση, όταν θα έρθει η ώρα για τη χορήγηση αδειών περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών να προβλεφθεί από την κυβέρνηση και μια άδεια περιφερειακού καναλιού για τη Βόρεια Ελλάδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.