Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πατέρας κατέγραψε καρέ καρέ τη γέννηση του γιου του και τη δημοσίευσε στο Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζωντανή αναμετάδοση του τοκετού.

Το περασμένο Σάββατο μια έγκυος γυναίκα είπε στον άντρα της ότι τα νερά έσπασαν και από στιγμή σε στιγμή είναι έτοιμη να γεννήσει. Όταν έφτασαν στο μαιευτήριο, ο σύζυγος θέλησε να μοιραστεί τα νέα. Λέτε να πήρε τηλέφωνο φίλους και συγγενείς; Όχι. Μήπως να στείλει κάποιο γραπτό μήνυμα; Ούτε.

Αντ’ αυτού, ο Fakamalo Kihe Eiki πήρε το κινητό του τηλέφωνο και αποφάσισε να κάνει ζωντανή αναμετάδοση του τοκετού στο Facebook!

«Ας προσπαθήσουμε να σπρώξουμε για να βγει το μωρό» ήταν η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του.

Μετά από περίπου 40 λεπτά, το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους στη ζωή! Η ζωντανή αναμετάδοση είναι συναρπαστική και στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς οι γεννήσεις στο μαιευτήριο είναι λιγότερο δραματικές από αυτό που βλέπουμε στο σινεμά.

Το βίντεο δείχνει τη σύζυγο του Eiki σε ένα κρεβάτι να περιβάλλεται από γιατρούς και νοσοκόμες και τον πατέρα του παιδιού της λίγα βήματα μακριά να καταγράφει τη γέννηση με τον κινητό του τηλέφωνο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όταν το μωρό γεννήθηκε, ο Eiki παρέμεινε στη θέση του, αντί να τρέξει στο μωρό του ή να αγκαλιάσει τη γυναίκα του. Σχολίαστε μάλιστα πως το μωρό γεννήθηκε με πολλά μαλλάκια στο κεφάλι του και έκανε ζουμ για ένα κοντινό πλάνο .

Επειδή το Facebook είναι σχετικά μια νέα πλατφόρμα, ενδεχομένως πρώτη φορά να μεταδίδεται ζωντανά ένας αληθινός τοκετός. Αυτό που αναρωτιόμαστε όμως είναι αν η γυναίκα είχε την παραμικρή ιδέα ότι ο σύζυγός της καταγράφει τη γέννα και τη μεταδίδει στα social media. Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του ήταν πρωτοφανής!




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.