Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Σοκ: Με εμφιαλωμένο νερό πλένουν τα νεογνά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι του Ρεθύμνου που επισκέπτονται τη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr εδώ και δεκαπέντε ημέρες έχει χαλάσει το ειδικό φίλτρο καθαρισμού νερού που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της πτέρυγας με αποτέλεσμα τα νεογνά να πλένονται με …εμφιαλωμένο νερό.

Γονείς κατήγγειλαν ότι είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για να πλένουν τα μωρά τους, γιατί το νοσοκομείο δεν διαθέτει κατάλληλο και καθαρό νερό για αυτό το σκοπό.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο rethemnosnews.gr ο εκτελών χρέη Διοικητή Σπύρος Μικρούλης, ο οποίος δήλωσε ότι «είναι αλήθεια πως εδώ και περίπου 15 ημέρες υπάρχει πρόβλημα. Χάλασε το φίλτρο του νερού και βρισκόμαστε στις διαδικασίες αγοράς νέου».

Ο κ. Μικρούλης τόνισε, ότι υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα στην διαδικασία για την αγορά νέου φίλτρου καθώς έχουν επιβληθεί πολύ αυστηροί κανονισμοί στις δαπάνες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο σε τυπικό επίπεδο να εξασφαλιστεί έγκαιρα το ποσό που απαιτείται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.