Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ψάχνουν στις κλήσεις το δολοφόνο του φοιτητή στην Πεντέλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κινητού του 20χρονου δεν είχε βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος.

Τρεις με τέσσερις υπόπτους βλέπει η Αστυνομία πίσω από τη δολοφονία του 21χρονου Θοδωρή, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της 14ης Μαΐου σε θαμνώδη περιοχή στον Άγιο Πέτρο Πεντέλης. Αυτό προκύπτει από την ανάλυση των εισερχόμενων-εξερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων, καθώς οι αρμόδιοι αξιωματικοί είχαν προβεί στη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών του τηλεφωνικού αριθμού του φοιτητή αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το κινητού του 20χρονου δεν είχε βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος, ούτε και σε χώρους διαμονής του φοιτητή και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι εξαφανίστηκε από τους δράστες. Από την πρώτη επεξεργασία των δεδομένων προέκυψαν κάποιες τελευταίες επικοινωνίες του θύματος και οι αστυνομικοί αναζητούν το χρήστη ή τους χρήστες των συνδέσεων που προσέλκυσαν το Θοδωρή στο σημείο συνάντησης.

Από την ίδια ανάλυση προκύπτουν και οι περιοχές από τις οποίες επικοινώνησε ο νεαρός, ενεργοποιώντας συγκεκριμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας των ύποπτων στα βόρεια. Κάποιες από τις συνδέσεις φαίνονται απενεργοποιημένες, κάτι που καθιστά ύποπτους τους χρήστες τους.

Από τις καταθέσεις των φίλων και της οικογένειας δεν προκύπτουν νέα στοιχεία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος δεν ήξερε να οδηγεί και μπορεί να μπήκε οικειοθελώς σε κάποιο όχημα ή με τη βία και αποκλείουν να έφτασε μόνος του στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός. Εντοπίστηκαν και κάποιες επαφές του στα social media. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο προσωπικής ή οικονομικής διαφοράς που προέκυψε είτε από κάποια ασήμαντη αφορμή είτε από κάποια ερωτική αντιπαράθεση για τα μάτια μιας κοπέλας.

Το θύμα έφερε τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, στη δεξιά κροταφική χώρα, στο θώρακα και την κοιλιά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.