Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ιδιαίτεροι λόγοι για τους οποίους έχουν κατεβάσει επιβάτες από αεροπλάνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιβάτες με ιδιαίτερη επιμονή...

Πριν από λίγο καιρό ένας οικονομολόγος απομακρύνθηκε από ένα αεροπλάνο σε πτήση της American Airlines όταν ένας ένας επιβάτης επεσήμανε στο πλήρωμα ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για τρομοκράτη που έγραψε απειλητικά σημειώματα. Τελικά αποδείχτηκε ότι έλυνε απλώς κάποιες εξισώσεις.

Αυτό το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που αποκαλύπτουν τους παράξενους λόγους για τους οποίους επιβάτες απομακρύνονται από αεροσκάφη. Η Daily Mail παρουσιάζει μερικά ακόμη παρόμοια περιστατικά.



1. Ο ηθοποιός που αρνιόταν να σταματήσει το παιχνίδι στο κινητό

Ο ηθοποιός Alec Baldwin απομακρύνθηκε από ένα αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε καθώς δεν ήθελε να σταματήσει να παίζει με τους φίλους του ηλεκτρονικά και επομένως δεν ήθελε να απενεργοποιήσει το τηλέφωνό του. Επιτέθηκε φραστικά στο πλήρωμα, αρνήθηκε να κλείσει τη συσκευή του και σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία πήγε και κλείστηκε στην τουαλέτα για να παίξει. Λίγο αργότερα, έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες και απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος.



2. Η γυναίκα που δεν σταματούσε να τραγουδάει Whitney Houston

Ένας πιλότος της American Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση όταν μια γυναίκα επιβάτης αρνιόταν να σταματήσει να τραγουδάει το τραγούδι της Whitney Houston «I Will Always Love You». Η σόλο παράσταση άρχισε στην πτήση από το Λος Άντζελες προς τη Νέα Υόρκη και εκνεύρισε πολύ γρήγορα τους επιβάτες και το προσωπικό οπότε ο πιλότος άλλαξε πορεία και έκανε στάση στο Κάνσας Σίτι για να κατέβει η γυναίκα από το αεροσκάφος.



3. Ο άνδρας με τα πολύ μακριά πόδια

Ένας άνδρας με ύψος πάνω από ένα 1,80, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να ζητήθηκε να απομακρυνθεί από το αεροσκάφος τον Μάρτιο του 2011 όταν οι αεροσυνοδοί παραπανέθηκαν ότι τα μακριά του πόδια έκλειναν τον διάδρομο και εκείνος αρνήθηκε να τα βάλει μπροστά του στη θέση του. Μετά το συμβάν η θετή του κόρη παραπονέθηκε για το γεγονός και η εταιρεία αντέδρασε γρήγορα με μια συγγνώμη και μια δωρεάν πτήση.

4. Η γυναίκα που αρνιόταν να βάλει το σκύλο της σε ειδικό καλαθάκι

Η συγκεκριμένη γυναίκα απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο ουρλιάζοντας και βρίζοντας καθώς αρνιόταν να βάλει το σκύλο της σε ένα ειδικό καλαθάκι. Το περιστατικό συνέβη σε μια πτήση της United Express τον Αύγουστο του 2015 όταν το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση. Όταν το προσωπικό της καμπίνας τής ζήτησε να βάλει το σκύλο της στο ειδικό κουτί, εκείνη αρνήθηκε και κλήθηκε η αστυνομία η οποία την απομάκρυνε με τη βία από το αεροσκάφος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.