Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εργαστήρια ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυνατότητα ένταξης σε ολοκληρωµένα προγράµµατα συµβουλευτικής
.

Την πρόθεση να υλοποιήσει εργαστήρια ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων στον νοµό Αττικής ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, θέτοντας ως στόχο την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω του εργαστηρίου, θα παρασχεθεί στους συµµετέχοντες ολοκληρωµένη βιωµατική πληροφόρηση σχετικά µε τις συµβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισµό (συµβουλευτική επαγγελµατικού προσανατολισµού, συµβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, συµβουλευτική ανάληψης επιχειρηµατικών πρωτοβουλιών).

Επισηµαίνεται, ότι µετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούµενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωµένα προγράµµατα συµβουλευτικής. Το εργαστήριο ενεργοποίησης για τον νοµό Αττικής απευθύνεται σε ανέργους όλων των ηλικιών και θα υλοποιηθεί την Τρίτη 31/5/2016, από τις 09:30 έως τις 14:30.

Ο ΟΑΕ∆ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόµενους να λάβουν µέρος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συµβούλους της υπηρεσίας του ΟΑΕ∆, που είναι εγγεγραµµένοι.

Διευκρινίζεται, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.