Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από το δήμο Τρίπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα λειτουργήσουν από τις 4 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Θερινά τμήμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα λειτουργήσει ο δήμος Τρίπολης, από τις 4 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δήμο, στόχος της λειτουργίας των θερινών τμημάτων είναι η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων τους, με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και τον σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου τους.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν στους χώρους του 11ου δημοτικού σχολείου της πόλης, καθημερινά, από τις 7:00 έως τις 16:00, και η επιβάρυνση των γονέων, ανά μήνα, είναι 70 ευρώ για ένα παιδί, 100 ευρώ για δύο παιδιά και προσαυξάνεται κατά είκοσι ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί από την ίδια οικογένεια.

Η δράση υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Νομικό του Πρόσωπο. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ξεκίνησαν σήμερα και θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Νομικού Προσώπου του δήμου Τρίπολης έως τις 28 Μαΐου, στη διεύθυνση Παπαρηγοπούλου και Εθνικής Αντίστασης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.