Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Πατούλης: Να διασφαλίσει το κράτος την ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στο ΚΥ Ραφήνας-Πικερμίου.

Τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Κέντρων Υγείας από το κράτος, ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου. «Καλούμε το κράτος να αντιληφθεί την τεράστια σημασία και συμβολή των Κέντρων Υγείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στην προάσπιση της υγείας χιλιάδων πολιτών στους Δήμους και να αναλάβει τις ευθύνες του», τόνισε .

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας και ενημερώθηκε από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ασθενών, με κυριότερο την απουσία εφημεριών εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Πρόκειται ωστόσο για ένα Κέντρο Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Φροντίδας, υψηλών προδιαγραφών, το οποίο λειτουργεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα και στελεχώνεται από 26 ιατρούς όλων σχεδόν των ειδικοτήτων αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και εξυπηρετεί 5.500 ασθενείς, μηνιαίως.

Ο πληθυσμός που καλύπτει το Κέντρο όμως, ξεπερνά τις πεντακόσιες χιλιάδες κόσμου και περιλαμβάνει εκτός από την Ραφήνα και το Πικέρμι, περιοχές όπως το Γραμματικό μέχρι και την Παλλήνη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.