Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Κρίσιμες ώρες για τον νεαρό ψυκτικό που τραυματίστηκε με την πτώση του μπαλκονιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονο ψυκτικός που τραυματίστηκε σοβαρότατα κατά την πτώση του μπαλκονιού σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Τίτου χθες το πρωί, στο τρομερό εργατικό ατύχημα το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά 4 τεχνικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, οι πρώτες 48 ώρες μετά το ατύχημα είναι κρίσιμες για την πορεία του υγείας του νεαρού τεχνικού, ο οποίος φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πλευρά.

Η κατάσταση της υγείας των άλλων τριών συναδέλφων του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωτοφανές ατύχημα

Οι τέσσερις άνδρες, όλοι τους μέλη συνεργείου τοποθέτησης και συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων, έκαναν χθες το πρωί αυτοψία στο κτίριο της καφετέριας για την τοποθέτηση κλιματιστικών. Τη στιγμή του ατυχήματος, οι τρεις από αυτούς βρίσκονταν στο μπαλκόνι που κατέρρευσε, ανάμεσά τους και ο 20χρονος νεαρός, και κάτω στο δρόμο βρισκόταν ο τέταρτος.

Ξαφνικά, το μπαλκόνι αποκολλήθηκε, παρασύροντας τους τρεις ψυκτικούς, οι οποίοι έπεσαν από ύψος περίπου 9 μέτρων πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το μπαλκόνι. Κατά την αποκόλληση μπάζα έπεσαν πάνω στον τέταρτο ψυκτικό, με αποτέλεσμα επίσης να τραυματιστεί.


Πηγή: http://www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.