Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η 29χρονη σέρφερ με τους 1 εκατομμύριο followers που ταξιδεύει δωρεάν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο χορός που της άνοιξε νέες πόρτες και τα ταξίδια στον κόσμο.

Η 29χρονη Anastasia Ashley είχε ήδη γνωρίσει την επιτυχία στον «πραγματικό κόσμο» και όχι στα κοινωνικά δίκτυα, πριν δηλαδή φτιάξει το λογαριασμό της στο Instagram που εξελίχθηκε σε μια μεγάλη πηγή εισοδήματος, όντας επαγγελματίας σέρφερ από νεαρή ηλικία και κερδίζοντας τον πρώτο εθνικό τίτλο της μόλις στα 16 της χρόνια.

Όταν όμως ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει στην παραλία έγινε viral το 2013, η γεννημένη στη Χαβάη νεαρή είδε τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται και τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Παράλληλα, της άνοιξε την πόρτα για ένα συνεχές ταξίδι στον κόσμο και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η Ashley έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και έχει διακριθεί σε αγώνες, αλλά ήταν το 2013 που κέρδισε όλα τα βλέμματα και η εικόνα της έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες μέρες. Η ίδια έκανε ζέσταμα στην παραλία όταν ο φακός την απαθανάτισε να χορεύει για λίγη ώρα και από τότε η φήμη της εξαπλώθηκε. Μιλώντας για το συγκεκριμένο βίντεο λέει πως είναι τρελό το πόσο γνωστό έγινε στον κόσμο, καθώς δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως όταν ακούει μουσική.

Από τότε, έχουν γραφτεί για εκείνη πολλά δημοσιεύματα κι έχει κάνει φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά. Δεν έχει μάλιστα μόνο άνδρες θαυμαστές, αλλά και γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram και της εκφράζουν το θαυμασμό τους για τις αθλητικές της επιδόσεις και τον τρόπο ζωής της. Αυτό που είναι σημαντικό, όπως λέει η ίδια, είναι να είσαι αυθεντικός, πράγμα που εκείνη κάνει και προσθέτει ότι γι’ αυτό το λόγο επιλέγει πολλές φορές να φωτογραφηθεί με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ. Αν δει κάποιος το προφίλ της στο Instagram θα παρατηρήσει ότι έχει φωτογραφηθεί σε πολλά θέρετρα και όχι μόνο στη χώρα της, δείχνοντας να απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως λέει, αυτές οι εικόνες αντικατοπτρίζουν την καριέρα της καθώς πολλές τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία ακόμη και αεροπορικές εταιρείες της πληρώνουν τα έξοδα για να ανεβάσει φωτογραφίες απ' αυτά και να τα διαφημίσει. Έχει μάλιστα και προσφορές από εταιρείες ρούχων, έχοντας μια γκαρνταρόμπα από εκατοντάδες μαγιό καθώς σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται με το ίδιο.

Καλιφόρνια, Μαϊάμι, Χαβάη, Μεξικό, Ινδονησία, Ελλάδα, νησιά Μπαρμπέιντος είναι μόνο μερικά από τα μέρη που έχει επισκεφτεί και συνεχίζει...
























Δείτε το βίντεο με το χορό που την έκανε γνωστή...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.