Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Τραυματισμός 16χρονου από κροτίδα στη Σύρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.

Το αριστερό του χέρι κινδυνεύει να χάσει ένας 16χρονος έφηβος από τη Σύρο μετά από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στα χέρια του.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Ο 16χρονος προσπάθησε να πυροδοτήσει την κροτίδα την οποία έφτιαξαν δυο ανήλικοι συνομήλικοι του. Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας και μετά στο νοσοκομείο του νησιού. Η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα, όπου εισήχθη στην κλινική Άκρας Χειρός του ΚΑΤ και οι γιατροί δίνουν μάχη για να μην ακρωτηριαστεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης, διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη κροτίδα είχαν κατασκευάσει δυο ανήλικοι ενώ τα υλικά τα είχαν προμηθευτεί οι μητέρες τους από το διαδίκτυο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 775 τυποποιημένες κροτίδες και βεγγαλικά και οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Σε βάρος όλων ασκήθηκε δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας, ενώ σε βάρος των δυο γυναικών ηλικίας 50 και 47 χρόνων προστέθηκε και η κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.