Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Κάθειρξη 100 ετών σε γυναίκα που αφαίρεσε από τη μήτρα της εγκυμονούσας μητέρας του ένα βρέφος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση και επέζησε, το μωράκι ωστόσο απεβίωσε.

Μια γυναίκα καταδικάστηκε χθες σε ποινή κάθειρξης 100 ετών στο Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ) καθώς, τον Μάρτιο του 2015, είχε στην κυριολεξία ξεριζώσει ένα βρέφος από τη μήτρα της μητέρας του, η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η έγκυος είχε πάει να συναντήσει την κατηγορούμενη στο σπίτι της καθώς είχε απαντήσει σε μια αγγελία που είχε δημοσιεύσει εκείνη στην οποία ανέφερε ότι πουλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρουχαλάκια.

Το θύμα, ηλικίας 26 ετών εκείνη την εποχή, υποβλήθηκε σε επέμβαση και επέζησε, το μωράκι ωστόσο απεβίωσε.

Η κατηγορούμενη Ντάινελ Λέιν, ηλικίας περίπου 30 ετών, εμφανίστηκε στη συνέχεια σε ένα νοσοκομείο με το νεκρό βρέφος υποστηρίζοντας ότι εκείνη το κυοφορούσε.

Η Λέιν συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία μία ημέρα μετά το έγκλημά που διέπραξε στην μικρή πόλη Λόνγκμοντ, στο βόρειο Ντένβερ.

Τον Φεβρουάριο του 2016 δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη διακοπή κύησης και επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Η δικαστής Μαρία Μπερκενκότερ δικαιολόγησε χθες την ποινή που επέβαλε λόγω της βιαιότητας του εγκλήματος, το οποίο συνέκρινε με μια καισαρική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με ένα μαχαίρι της κουζίνας, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Η δικαστής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον «περίπλοκο ιστό ψεμάτων» της Λέιν η οποία προσποιόταν ότι είναι έγκυος πριν από το έγκλημα, έγραψε η εφημερίδα Times-Call.

«Ζείτε την φαντασίωση ενός ψέματος που εσείς δημιουργήσατε κι αυτό ήταν σημαντικότερο (για εσάς) από την ζωή μου και την ζωή της κόρης μου» δήλωσε χθες το θύμα Μισέλ Ουίλκινς, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Η δικηγόρος της κατηγορουμένης υπενθύμισε στο δικαστήριο ότι εκείνη είχε υποστεί μεγάλο σοκ μετά τον θάνατο του γιου της το 2002.

«Ήταν ένα γεγονός που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο» εξήγησε η δικηγόρος Κέιτ Χέρολντ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.