Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δίχρονος σφήνωσε στο καθισματάκι τουαλέτας και χρειάστηκε η πυροσβεστική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έπαιζε μόνος του και του κόλλησε στο κεφάλι.

Η επέμβαση της πυροσβεστικής χρειάστηκε για να μπορέσει ένα αγοράκι δύο ετών να «απεγκλωβιστεί» από το καθισματάκι της τουαλέτας που είχε κολλήσει στο κεφάλι του. Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Αυστραλία, στη βόρεια Αδελαΐδα.

Όταν η Satoko Kelty ξύπνησε από έναν σύντομο ύπνο βρήκε τον μόλις δύο ετών γιο της, Yugen να έχει περάσει το ειδικό παιδικό καθισματάκι για την τουαλέτα στο κεφάλι του και να μην μπορεί να το βγάλει. Μόλις τον είδε τον έβαλε αμέσως σε ζεστό νερό με σαπούνι για να προσπαθήσει να το απομακρύνει αλλά αυτό ήταν αδύνατον και το μικρό αγοράκι πονούσε από το τράβηγμα. «Προσπαθούσα να το βγάλω αλλά εκείνος πονούσε» είπε η μητέρα του και πρόσθεσε ότι κάλεσε το τηλέφωνο για τα ιατρικά περιστατικά και ενώ της είπαν να το μεταφέρει στο νοσοκομείο εκείνη δεν το έκανε καθώς θεώρησε επικίνδυνο να το βάλει στο αυτοκίνητο με το καθισματάκι κολλημένο στο κεφάλι του.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο αλλά μάταια οι νοσοκόμοι προσπαθούσαν με διάφορα μέσα να το βγάλουν καθώς σε κάθε κίνησή τους, το τραυμάτιζαν περισσότερο.



Τότε έλαβαν την απόφαση να καλέσουν την πυροσβεστική για να δώσει μια λύση και να απελευθερώσει το μικρό αγοράκι. Έτσι και έγινε. Οι πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία, έκοψαν το κάθισμα και «απεγκλώβισαν» τον Yugen, ανακουφίζοντας τον ίδιο και την τρομαγμένη μητέρα του. Οι πυροσβέστες και οι νοσηλευτές, μάλιστα, για να δώσουν ακόμη μια χαρά στο μικρό αγοράκι, του έκαναν μια ξενάγηση στο πυροσβεστικό όχημα και στο ασθενοφόρο.



Η μητέρα του αγοριού, τώρα, προτρέπει τους άλλους γονείς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και να κρατούν τα καθισματάκια μακριά από σημεία που μπορεί να έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά τους. Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι όταν έφτασαν στο σπίτι, το αγοράκι δεν είχε χάσει το κέφι του και το βρήκαν να τρώει το πρωινό του με το καθισματάκι γύρω από το κεφάλι του.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.