Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Παρατείνεται για τρεις μήνες το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την τρίμηνη παράταση του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης,Θεανώ Φωτίου.

Η Θεανώ Φωτίου αναφερόμενη σε όσους νοίκιασαν τα σπίτια τους σε δικαιούχους του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, διευκρίνισε ότι, τα έσοδα από αυτά τα ενοίκια θα είναι αφορολόγητα.

Για το πότε θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος είπε ότι το υπουργείο είναι έτοιμο από τις 2 Φεβρουαρίου, είναι ωστόσο, απαραίτητη η έγκριση του προγράμματος από τους δανειστές και εκτοξεύοντας τα βέλη της προς το ΔΝΤ, το κατηγόρησε για την καθυστέρηση.

Ερωτηθείσα για το πότε θα καταβληθούν χρωστούμενα από την προηγούμενη εφαρμογή του προγράμματος είπε ότι, το θέμα έχει κλείσει και όσοι δικαιούχοι επρόκειτο να λάβουν το επίδομα, το έχουν ήδη λάβει.

Μετά από καταγγελίες δικαιούχων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, για χαλασμένα προϊόντα, είπε πως «θα αντικατασταθούν τα σάπια προϊόντα και ο δικαιούχοι θα λάβουν ό,τι δικαιούνται».

Σχετικά με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, τα οποία πρόκειται να δοθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, είπε πως «προσπαθούμε με όλους τους φορείς, να καταβληθούν πριν από το Πάσχα».


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.