Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Συντριβή ελικοπτέρου στη Νορβηγία - Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να βρίσκονται στη θάλασσα.

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγία, μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι TV 2. Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να βρίσκονται στη θάλασσα, ενώ το ελικόπτερο κατέπεσε σε μικρό νησί που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η πτώση του ελικοπτέρου έγινε στα δυτικά της πόλης Μπέργκεν, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Νορβηγία, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από τις συχνές πτήσεις ελικοπτέρων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των εγκαταστάσεων γεώτρησης πετρελαίων.

----------

Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο στη Νορβηγία

Τη ζωή τους έχασαν 13 άνθρωποι.

Οι 13 επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας θεωρούνται νεκροί, σύμφωνα με την αστυνομία, αναφέρει ημερήσια εφημερίδα.

Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο στη Νορβηγία

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό δύο επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο συνεχίζονται, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του συντονιστικού κέντρου διάσωσης.

Οι 11 επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο εντοπίστηκαν νεκροί, σύμφωνα με το κέντρο συντονισμού των επιχειρήσεων διάσωσης στη Νορβηγία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Βρετανός και ένας Ιταλός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες κατάγονταν από τη Νορβηγία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νορβηγίας, δηλώνει ότι το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν μοντέλο της Eurocopter, σημειώνοντας ότι ο τύπος του ελικοπτέρου, είχε παρουσιάσει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων, το 2012.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.